Haar bepaalt je uiterlijk

Haar bepaalt je uiterlijk

Als stylist weten we hoe belangrijk een verzorgd kapsel is als onderdeel van de algehele uitstraling en het imago. Een kapsel dat past bij de gezichtsvorm en een kleur die aansluit bij de huidtoon zijn daarin essentieel. Maar wat als je niet gezegend bent met een volle bos haar? In sommige gevallen kan dun haar genetisch bepaald zijn zoals bij Alopecia Androgenetica* of door ziektes zoals Alopecia Areata worden veroorzaakt. Ook zijn stressvolle periodes, het gebruik van bepaalde medicijnen of ingrijpende medische behandelingen zoals chemokuren van invloed op een verminderde conditie van het haar of haaruitval. Pro Haarzorg is een nieuw en uniek Nederlands behandeltotaalconcept om de haargroei aanzienlijk te vermeerderen en om de conditie van de hoofdhuid en het aanwezige haar zichtbaar en voelbaar te verbeteren.

* Het DHT hormoon speelt een grote rol bij Alopecia Androgenetica (overmatige haaruitval bij volwassen). Het is een voorname oorzaak van deze vorm van kaalheid zowel bij mannen als bij vrouwen.

Winnen! 2x Dermaheal Starter Kit
Wellicht kom jij klanten tegen met haarproblemen of ben je zelf niet gezegend met een volle bos haar. Kleur&Stijl mag namens Pro Haarzorg aan 2 lezers een Dermaheal Starter Kit met drie haargroeibevorderende producten weggeven ter waarde van €164. Een fantastische kans om voller en gezonder haar te krijgen en een objectieve review te geven over deze producten. Wil jij kans maken op dit starterspakket, stuur dan een mail naar redactie@vakbladkleurenstijl.nl met je n.a.w. gegevens en wie weet ben jij de gelukkige!

Concept – Wilma Dufrenne is van oorsprong een huidspecialiste en eigenaar van Pro Haarzorg. Vier jaar geleden ontdekte zij de Low Level Laser Therapie (LLLT) die de haargroei significant bevordert. De effectieve werking van lichttherapie op huid en haar was al langer bekend uit wetenschappelijke onderzoeken door NASA. Door lichttherapie echter te combineren met het in de hoofdhuid sluizen van zuurstof en een innovatief haargroeiserum ontwikkelde Wilma een haargroei totaalconcept met spraakmakende resultaten.

Intake – De Pro Haarzorg-behandeling begint met een uitgebreide intake en een digitaal haaranalyse systeem. Van het te behandelen gebied worden uitvergrote foto’s gemaakt en opgeslagen in een database. De haarverbetering en de haarvermeerdering worden gedurende het behandelproces door regelmatige digitale opnames volledig inzichtelijk gemaakt en zijn daardoor heel nauwkeurig te volgen. De Pro Haarzorg-behandeling is een combinatie van lichttherapie (LLLT, Infrarood- en LED licht) en het diep in de hoofdhuid insluizen met een massageborstel van een geavanceerd en innovatief haargroeiserum met behulp van zuurstoftherapie en radiofrequentietherapie. De lichttherapie stimuleert de “slapende” haarzakjes en zorgt ervoor dat de haren langer blijven doorgroeien. Daarbij verbetert de kwaliteit van het aanwezige haar en de conditie van de hoofdhuid. Het speciale haargroeiserum bevat doelgerichte bouwstoffen voor het haar en synergetische werkstoffen die de opname van het DHT hormoon remmen*. De zuurstoftherapie zorgt nog eens extra voor een goede doorbloeding van de hoofdhuid, hetgeen essentieel is voor een gezonde haargroei. Ook zijn er speciale voedingssupplementen beschikbaar, is er een digitaal volgsysteem om de behandelresultaten in kaart te brengen en is er een professioneel nazorgprotocol.

Dermaheal™ haargroeistimulerende producten – De Dermaheal™-haarproducten voor thuisgebruik zijn een essentieel onderdeel van het Pro Haarzorg behandeltotaalconcept. Om optimaal te kunnen groeien heeft het haar vitaminen en mineralen nodig. De Dermaheal™-lijn bestaat uit een Hair Conditioning Shampoo, een Hair Nutrition Pack (een rijke voedende conditioner voor haar en hoofdhuid) en een speciaal Hair Concentrating Serum. Het dagelijks gebruik van de Dermaheal™ haarproducten stopt haaruitval en zorgt voor meer, gezond en sterk haar. De effectiviteit van Dermaheal™ is wetenschappelijk bewezen en is gebaseerd op 56 actieve en natuurlijke ingrediënten zoals speciale peptiden, groeifactoren, multivitaminen en enzymen. Alle ingrediënten zijn dierproefvrij. Ze zijn afkomstig van het wereldwijd bekende biotechnologisch laboratorium Caregen in Zuid-Korea dat ISO 9001 en 2000-gecertificeerd is. Deze certificatie staat garant voor de hoogste kwaliteit. Het haargroeiserum van Dermaheal™ bevat niet alleen de benodigde voedingsstoffen maar ook groeifactoren die de haarmatrix aanzetten tot het ontwikkelen van een haar. Ook bevat het serum werkstoffen die de opname van het DHT hormoon door de haarfollikels remt. Het gebruik van de Dermaheal™-producten zorgde voor een stijging van 20% van de behandelresultaten bij de testpersonen. Wanneer (lichamelijke) stress de kaalheid veroorzaakt dan is het mogelijk om ook nog een speciaal voedingssupplement aan de Pro Haarzorg-behandeling toe te voegen.

Behandelingen in kuurverband – In de meeste gevallen is een behandeling in kuurverband nodig, waarbij ca. 8 Pro Haarzorg-behandelingen worden uitgevoerd. De eerste maand wekelijks één behandeling, de tweede maand om de twee weken. In de derde en vierde maand één behandeling en daarna elke 2 á 3 maanden een onderhoudsbehandeling indien nodig. Het behandelconcept van Pro Haarzorg zorgt ervoor dat haaruitval stopt en zorgt voor 40% tot 60% meer haar. Het slagingspercentage van de behandeling na 3 tot 4 maanden behandelen is maar liefst 85%! Het nieuwe Multifunctionele Haargroei Systeem (MHS) van Pro Haarzorg vormt daarmee een effectief alternatief voor medische ingrepen en haartransplantaties. De behandeling is geschikt voor bijna alle haar- of hoofdhuidproblemen. Ook wanneer kaal worden gewoon in de familie zit. Bij haartransplantatie zijn er door voor- en nabehandelingen minder complicaties en een snellere genezing. Doordat het eigen haar niet meer uitvalt en er meer eigen haar ontstaat zijn er ook minder haartransplantaties nodig.

40% tot 60% meer haar en een slagingspercentage van 85%

Waar te ondergaan? – Pro Haarzorg is een samenwerkingspartner van de Nederlandse Haarstichting en heeft reeds verschillende behandellocaties in o.a. Almere, Apeldoorn, ‘s-Hertogenbosch, Den Haag, Dieren, Groenlo, Maastricht, Niekerk (Grootegast), Oosterhout, Roosendaal, Rotterdam, Soest, Veenendaal en Zwolle. Het Multifunctionele Haargroei Systeem verspreidt zich momenteel steeds verder onder diverse kappers, schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten en klinieken. Voor meer informatie kan contact worden opgenomen met Pro Haarzorg in Dieren via telefoonnummer: 06-11087034 of per e-mail info@prohaarzorg.nl | www.prohaarzorg.nl

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.