Werk aan je zichtbaarheid

Werk aan je zichtbaarheid

Het VIP jubileum congres staat in het teken van het zichtbaar maken van het imagevak en van iedere image professional persoonlijk. Staat onvoldoende zichtbaarheid van het vak de ontwikkeling en bekendheid van het vak in de weg? Profileert de image professional zich wel voldoende en hoe doen andere image collega’s dat? Tijdens dit congres kunnen de bezoekers vragen stellen aan collega Zabeth van Veen en vertelt Marcella Veldhuis-Andringa welke weg zij heeft bewandeld om zichtbaar te worden en haar bedrijf op de kaart te zetten. In de middag zijn diverse workshops te volgen die gerelateerd zijn aan het thema zichtbaarheid. Ook is er een inspiratiemarkt met deelnemende bedrijven, producten en diensten die relevant zijn voor het beroep en kun je collega’s spreken, netwerken en informatie uitwisselen.

De dag is geheel verzorgt en start om 9.30 uur tot 16.30 uur in Ede op De Reehorst. Leden van de VIP betalen  € 75- en niet leden betalen € 95-. Kijk voor meer informatie of aanmelding op www.imageprofessionals.nl.

 

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.