Modefabriek als inspiratie

Modefabriek als inspiratie

De Modefabriek stond vorige week in het teken van SS2017. K&S heeft voor jou de belangrijkste trends gesignaleerd en leuke items om jouw klanten mee te verrijken. Lees hier de preview voor 2017 volgens trendwatcher Fiona Coleman

Wit gaat een belangrijke rol spelen in 2017 en dan allerlei wittonen soms met minimaal verschil en dan onderling gecombineerd. Denk hierbij aan wit gecombineerd met ecru en eiwit. Waar voorheen zwart en wit werd gecombineerd is het juist nu ecru en zwart die voor de vernieuwing zorgen. Ook is voor camel een grote rol weggelegd net als saffraan en deep rood zoals tomaatrood. Legergroen maar dan iets vergrijsder en/of donkerder dan dat we nu zien wordt ook een nieuwe kleurgroep. Nudes blijven onveranderd populair en door combinaties als legergroen met blush zijn deze huidtonen breed inzetbaar. Natuurlijk is er ook voor 2017 een kleurblok met felle kleuren.

men woman

Voor metallics is een grote rol weggelegd in zowel nudes als een van de andere trendkleuren, zowel voor kleding als schoenen en ander accessoires. Ook wordt de zool van de schoen fors hoger. De invloed van sportwear zet onverminderd door en de hele crew van de Modefabriek liep dan ook in een sportie outwear.

crew schoenen

Interessant was de presentatie van (oude) klederdracht en de vertaalslag naar mode. Het was op deze plek dat K&S het sieradenmerk GEMKingdom spotte. Stoer, eigentijds en unisex.

klederdracht4 klederdracht3 klederdracht2 klederdrachtgem

Gespot: Het merk Imagine stond met sieraden gemaakt van een siliconen buisje waaraan de consumer zelf kan bepalen wat zij aan de armband wil. Een leuk en duurzaam merk is Armedangels voor hem en haar. Freebird is een nieuw label met jurkjes. En bij Shoe Candy kun je allerlei items kopen om je schoenen te personaliseren of te pimpen. Bij het mannenmerk Manuel Ritz kwamen wij deze polo tegen met aan de onderkant t-shirtstof.

armbandjes shoecandy manuel ritz

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.