ONLINE KLEURKAART

ONLINE KLEURKAART

Ben jij nieuwsgierig hoe jij je eigen online digitale kleurkaart voor jouw klant kan maken volg dan de instructiefilmjes. De eerste Stap is het uitzoeken van de kleuren die je nodig hebt voor jouw klant. Dit doe je op de website van Coloratlas.

Stap 2 is het maken van kleurkaartje via de tool My Poster.nl en kies daar voor fotocollage. Je krijgt dan allerlei formats waaruit je kunt kiezen.

Als dat klaar is ben je toe aan Stap 3, namelijk het kaartje omzetten naar een foto zodat jouw klant deze afbeelding op zijn mobiel kan uploaden.

Stap 4 is de laatste instructie om jouw digitale kleurkaart te versturen naar jouw klant. Het klinkt nu wellicht nog als een hoop werk, maar je zult begrijpen dat als je eenmaal handig bent geworden het in maximaal 10 minuten is gefixt. Succes, de digitale toekomst ligt open!

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.