Blauwdruk als DNA

Blauwdruk als DNA

Heb je de Close up gelezen op pgn 19 in editie 46 over Waardevol werken tot aan je pensioen en ben je nieuwsgierig naar wat jij als stylist met een blauwdruk van je klant kan? Ter inspiratie hoe een Blauwdruk richting kan geven, illustreren we hierbij de blauwdrukken van Jannie Boer en Pauline Veeken.

Jannie’s blauwdruk bestaat uit de volgende 4 Powertypes:  

Dynamische initiator – kleur Magenta – element Vuur – kleurfamilie Roze
Spraakmakende trendsetter – kleur Cyaan – element Vuur – kleurfamilie Turkoois
Liefdevolle ondersteuner – kleur Lichtroze  – element Lucht  – kleurfamilie Roze
Verfrissende smaakmaker – kleur Mint – element Lucht – kleurfamilie Turkoois

Dit betekent dat voor Jannie de drijfveren LIEFDE & ZORGZAAMHEID en INNOVATIE & VERNIEUWING altijd aanwezig zijn. En dat ze dit zowel met veel vuur als luchtig doet. Met Jannie is het nooit saai, vol vuur initieert ze in een hoog tempo als energieke ondernemer steeds nieuwe ideeën en activiteiten om vol liefde en zorgzaamheid mensen op weg te helpen naar hun kracht, uitstraling, zichtbaarheid en een succesvol bedrijf. Dat doet ze als opleider, trainer en kleurrijke mensen-helper met haar bedrijven Kijk op Kleur en Home of Image op een actie- en resultaatgerichte, creatieve en intuïtieve manier. Altijd met oog voor wat iemand nodig heeft. Jannie inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst. Ze stimuleert mensen vol vuur om op een positieve manier zichzelf te laten zien.

 

Pauline’s blauwdruk bestaat uit de volgende 4 Powertypes:

Stijlvolle raadgever – kleur Aubergine – element Aarde – kleurfamilie  Rood
Sprankelende katalysator  -kleur Koraal – element Lucht – kleurfamilie Rood
Invloedrijke wijze  – kleur Okergeel – element Aarde – kleurfamilie Geel
Creatieve denker – kleur Petrol – element Aarde  – kleurfamilie Turkoois

Dit betekent dat voor Pauline de drijfveren PASSIE & AMBITIE en IDENTITEIT en DUIDELIJKHEID altijd aanwezig zijn. En dat ze dit zowel gegrond als luchtig doet. Pauline’s vuur zit in de kleur rood. Ze is op een doordachte en vasthoudende manier gedreven om iets in de wereld te zetten en de gewenste resultaten te bereiken. Om mensen te helpen succesvol te zijn door inzicht te krijgen in wie ze zijn en wat het pad is dat bij ze past. Op een leergierige manier die wel moet kloppen met de feiten van wat er al onderzocht en aan kennis aanwezig is. Dat doet ze als ontwikkel- en imagocoach met haar bedrijven The Happiness Factory en Home of Image. Pauline inspireert en communiceert makkelijk en legt vanuit een helicopterview op een creatieve manier verbanden voor nieuwe concepten en mogelijkheden in de toekomst.

 

Personal Power Plus – jouw blauwdruk voor succes en een waardevol leven – is het 1e persoonlijkheidsinstrument dat imago met persoonlijkheid verbindt. De blauwdruk geeft je helderheid over de richting die bij je past en helpt je zo met de juiste keuzes om waardevol te kunnen werken tot aan je pensioen. www.homeofimage.com

 

 

 

 

 

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.