ZieZo

ZieZo

An Van Poyer startte in 2009 met haar imageconsulting praktijk, maar al snel besloot zij te starten met haar groothandel  ZieZo. Ze was op zoek naar leuke en vernieuwende materialen en besloot daardoor in 2011 haar eigen lijn met materialen op de markt te brengen. Naast de materialen verzorgt An ook gerichte bijscholingen voor degenen die al een basisopleiding hebben genoten of zich specifiek willen verdiepen.

Welke veranderingen zijn er op de markt?

An: Er is meer aandacht om gepersonaliseerd en dieper advies te geven en dat merk ik ook aan de vraag naar de gepersonaliseerde kleurenpaspoorten.  Je kan met onze luxe paspoorten, die volledig kunnen afgestemd worden op de kleuren van de klant, heel gericht werken en het persoonlijk advies uitdiepen. Ook merk ik dat coaches zich naast het innerlijk ook toespitsen op het uiterlijk en dat is een ontwikkeling die ik toejuich want naast het uiterlijk is ook het innerlijk heel belangrijk en omgekeerd. De huidige image consultants werken vanuit een brede visie en nemen de verschillende aspecten zoals kleur, stijl en imago mee en laten deze aansluiten bij de persoonlijkheid van de klant.

Onze klanten opvolgen en begeleiden is ook een prioriteit. In de nabije toekomst zullen wij naast onze ruime showroom te Mechelen ook een extra bedrijfsruimte aanbieden.
Hier zullen grotere events, trainingen als ook lezingen worden georganiseerd die onze klanten nog meer zullen ondersteunen.  Deze ruimte zal ook de mogelijkheid bieden om door andere ingehuurd te worden om hun professionele activiteiten te verruimen.

Op welke manier maak je gebruik van moderne technieken?

An: Onze producten worden geregeld aangepast om ze up-to-date te houden. Ook ontwikkelen wij vernieuwende materialen op de markt die bijdragen aan een efficiënte manier van werken. Niet elke image consultant heeft dezelfde werkmethode en werkt voor hetzelfde publiek. Wij houden rekening met deze wensen om ons gamma verder uit te breiden. Ook bespreken wij onze nieuwe producten steeds met onze collega’s om altijd tot een optimaal resultaat te komen en ondergaan deze vaak eerst een testperiode door een vast team van collega’s. ZieZo verdeelt ook het gekende Imago Spel, ontwikkelt door Jannie Boer en Pauline Van Der Veeken voor  België. www.ziezokleurenstijl.be

Carla van den Puttelaar
Meet the author / Carla van den Puttelaar

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.